Afdrukken

★★ Over ons : ★★

★★ Over ons : ★★

Onze missie:

Jersey Fashion is een internationale online stoffenwinkel die zich richt op zowel particulieren als kleine bedrijven die zelf mode maken en daarbij hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de te verwerken modestoffen.

Jersey Fashion streeft naar 100% klanttevredenheid en een trouw klantenbestand door het bieden van gebalanceerde stoffen collectie, betrouwbare en complete informatie in woord en beeld; snelle communicatie; eerlijke adviezen; snelle en accurate leveringen.

Jersey Fashion streeft altijd naar een actuele modecollectie die bestaat uit luxe modestoffen en exclusieve designerstoffen uit het midden en hogere stoffen segment. Onze collectie zal voornamelijk bestaan uit kwaliteits stoffen met een hoog draagcomfort.

Jersey_Fashion_stoffen_Stoffe_fabrics_shop

Onze visie:

Jersey Fashion heeft de ambitie een toonaangevend portaal te worden in Nederland, België, Duitsland op het gebied van online verkoop van luxe designer- en modestoffen. Daarnaast streven we naar een steeds grotere naamsbekendheid in andere Europese en niet-Europese landen.

Jersey Fashion is van mening dat steeds meer mensen die zelf mode maken, een groot belang hechten aan kwaliteit en het gemak van het online bestellen van modestoffen. Onze collectie luxe stoffen en designer stoffen zal parallel meegroeien met onze groei-ambities.

Jersey Fashion wil zich onderscheiden door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige stoffen die exclusiviteit uitstralen. We richten ons op vrouwen die graag mooi voor de dag willen komen en bewust kiezen voor kwaliteit en exclusiviteit.

 

Laat ons u overtuigen door onze kwaliteit.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jersey Fashion team