Privacy beleid

Privacybeleid mei 2018:

Doeleinden van de data-inzameling, -verwerking of -benutting:
Gema Fashion VOF houdt zich bezig met de online verkoop van modestoffen. Gema Fashion verzamelt, verwerkt en benut persoonsgerelateerde data ter realisatie van genoemde oogmerken. 


Persoonsgegevens:
Persoonsgegevens worden gebruikt voor de verwerking en verzenden van bestellingen en of nieuwsbrieven en beperkt zich tot naam, adres, woonplaats, postcode, e-mailadres en telefoonnummer.

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL, DHL, Myparcel voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL, DHL, Myparcel delen. PostNL, DHL, Myparcel gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL, DHL, Myparcel onderaannemers inschakelt, worden uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking gesteld.

Adres en bestelgegevens van zendingen worden aan de autoriteiten van het land van doorvoer of bestemming verstrekt ten behoeve van het vereffenen van douane- en belastingheffingen of voor veiligheidscontroles, zoals vereist door de wetgeving van dat land. De verstrekte informatie omvat normaliter: naam en adres van verzender, naam en adres van ontvanger, omschrijving van de goederen, aantal stuks, gewicht en waarde van de zending.

Uw persoonsgegevens worden nooit door Gema Fashion VOF verkocht aan derden en dienen uitsluitend om de koopopdracht te kunnen afhandelen. Gema Fashion VOF koopt géén databestanden van derden aan en verkoopt géén databestanden aan derden.

Als een klant zich heeft geregistreerd heeft deze via gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot de persoonlijke gegevens en bestelgegevens om deze in te zien of te wijzigen. Indien u uw klantenaccount wilt verwijderen, dan kunt u een mail sturen naar info@jerseyfashion.nl of telefonisch contact met ons opnemen. We zullen uw account dan verwijderen en u hiervan een bevestiging sturen.

Gema Fashion VOF bewaart gegevens over eerdere bestellingen, zodat we deze makkelijk kunnen terugvinden als er vragen over zijn. We gebruiken deze gegevens ook voor statistische doeleinden. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van klant en bestelgegevens. Soms maken we digitale aantekeningen die we opslaan om bestellingen beter te kunnen uitvoeren.

Gema Fashion bewaart uw gegevens zolang u klant van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel en besteldata bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek.

Persoons- en bestelgegevens worden opgeslagen op data servers van Strato AG volgens ISO 27001 standaarden.


Payment processors:
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het betalingsplatform van PayPal, Docdata Payments, Rabobank en Skrill (Payment processors). De payment processors verwerken uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. De payment processors hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. De payment processors bewaren uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.


Cookies:
Deze site maakt gebruik van cookies. Een "cookie" is een gegevensbestand dat van ons naar uw computer wordt overgebracht wanneer u op onze site surft. Een cookie kan alleen informatie bevatten die we naar uw computer verzenden. Privégegevens kunnen niet worden uitgelezen. Cookies zijn vereist voor onbeperkt gebruik van de website. Deze cookies worden niet gebruikt om de werking van onze website mogelijk te maken. Deze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee u zich kunt aanmelden bij het klantengedeelte of iets in het winkelwagentje kunt plaatsen.

Klanten die zich registreren hoeven hun naam en adresgegevens niet opnieuw in te voeren bij de volgende keer dat u een aankoop doet. De volgende keer dat u onze winkel bezoekt, voert u eenvoudig uw gebruikersnaam en wachtwoord in aan het begin van het bestelproces. Hierna worden uw naam en adres automatisch in het bestelformulier geladen.

Deze website maakt gebruik van etracker-technologie van derden partijen zoals "www.etracker.com" en "Google analytics" om bezoekersgegevens te verzamelen. Deze gegevens worden anoniem verzameld om te worden gebruikt voor marketing- en optimalisatiedoeleinden. Voorbeelden zijn: welke internetpagina's worden het meest bezocht? Hoeveel bezoekers hebben we op een dag ontvangen? Uit welke landen zijn de bezoekers afkomstig?

Cookies kunnen worden gebruikt om deze gegevens te verzamelen en op te slaan, maar de gegevens blijven strikt anoniem. De gegevens worden niet gebruikt om bezoekers persoonlijk te identificeren en worden niet samengevoegd met persoonlijke gegevens.

U kunt uw browser zo instellen, dat hij u voor het plaatsen van cookies informeert of het plaatsen van cookies blokkeert. Onder omstandigheden kunt u dan bepaalde functies van onze website niet gebruiken. 


Abonneren / uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Gema Fashion VOF koopt géén databestanden van derden aan. Nieuwsbrieven worden alleen verstuurd naar klanten en naar mensen die zichzelf actief hebben ingeschreven op de nieuwsbrief.
Als u de nieuwsbrief bestelt, informeren wij u 4 tot 6x per jaar per e-mail over nieuws en aanbiedingen.

Opzeggen is eenvoudig via een optie direct in de nieuwsbrief of via een kort bericht per telefoon of e-mail. U kunt ook het nieuwsbriefgedeelte van de website gebruiken om uw e-mailadres in te voeren of en te beeindigen. Link naar opzeggen nieuwsbrief


Facebook:
Gema Fashion VOF heeft ook een Facebook pagina waar regelmatig nieuwe stoffen worden getoond. Het volgen of ontvolgen van deze Facebook pagina wordt door geïnteresseerden gedaan op vrijwillige basis.

Uw rechten:
Het Nederlands AGV (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en Europese GDPR (General Data Protection Regulation) recht is van toepassing. Op uw verzoek delen wij u mee, welke (persoonlijke) gegevens Gema Fashion VOF van u heeft opgeslagen. Bent u van mening dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Ook heeft u te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.


Contactgegevens:
Als u aanvullende vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Gema Fashion VOF, Van Millenstraat 24, 5913VL VENLO, Nederland,
info@jerseyfashion.nl, tel:+31(0)6 34063304